Ryder Cup Matchen 2020.

Det blev langt om længe lørdag den 12. september i Herreklubben.

Ryder Cup duellen imellem de forsvarende pokal-holdere fra Sorø Golfklub og Trelleborg Golfklubs Herreklubber var en realitet.

2 hold à 16 spillere skulle afgøre årets Ryder Cup match. Trelleborg havde revanche til gode og Holdkaptajn Anders Talbro satsede, såfremt vi tabte, en solo optræden i lyserød Trikot på Nytorv i Slagelse.

Vi har i TGS-Herreklubben spillet kvalifikation igennem hele sæsonen, og de spillere som havde kvalificeret sig og som havde mod på to runder hulspil samme dag, mødte op.  Vejrudsigten var fra morgenstunden ”super golfvejr ” og var lovende for resten af dagen. Lovende betød dog regn fra kl. 1600. Meteorologerne er faktisk ret præcise, men kl. 17:30 kom solen og tørrede vore kroppe.

Holdkaptajn Anders Talbro bød alle spillere velkommen og introducerede dagens program:

Kl. 7:00 Morgenmad

kl. 8:00 Hulspil Greensome løbende start med efterfølgende banebolle.

kl. 12:45 Hulspil Single, løbende start.

kl. 19:00 Aftensmad og Pokaloverrækkelse.

Efter en seriøs og passende gennemgang af hulspillets vigtigste dyder og regler, var vi klar og spillet kunne begynde rettidigt.

8 point var i spil i Greensome, hvoraf Sorø lagde hårdt ud ved at tage de 5. Altså vendte vi efter 1. runde ved 3-5 i Sorøs favør. Sorø spiller godt, det er der ingen der er i tvivl om, så det var vel nok ok, at de løb med Greensome. 

Der blev gransket og noteret i "sekretariatet" efterhånden som spilerne kom i klubhuset. Trelleborg var lidt stille efter første halvdel, men stålsat på at tage ravance i singlerne.

16 point var på højkant i single-matcherne i anden runde. Her slog Trelleborg virkelig til og vandt 9 af de 16 singler. 9-7 i Trelleborg favør. 

Sammenlagt blev resultatet for 2020 uafgjort 12-12, så Sorø Herrerne må passe på og pudse pokalen et år mere. Talbro må vente på sin trikot-debut på Nytorv på ubestemt tid. Jacob klarede selv de 2x18 .

Tillykke til Sorøs herrer.

Pokaloverrækkelsen
Hej Alle....Sidste nyt den 8. september...
Til jeres information ser greensome holdene således ud, såfremt der ikke sker forskydninger i handicappene ved hvert enkelt spiller frem til lørdag morgen.
Vær opmærksom på at blot en enkelt større ændring af handicappet hos blot en spiller, kan ændre det hele.
Der hvor sandsynligheden er for forskydninger er størst, er mellem Nicolai Aagård 12,2, Anders Talbro 12,3 og Gert Pedersen 12,5 
 
Per Andersen - Kristian Klitgaard
Jacob Sørensen - Bent V Møller
Henrik Højer - Jørgen E Pedersen 
Henning Bergh - Hans E Madsen
Nicolai Aagaard - Henning Pedersen
Anders Talbro - Frits Hansen
Gert Pedersen - Søren B Olsen
Curt B Christensen - John Gratwohl
 
Vi ses på lørdag, hvor vi gennembanker bønderne fra Sorø.
Jeg er kun i tvivl om, hvordan pokker vi får rullet øl-tønden hele vejen igennem 2x18 huller 
 
Venlig Hilsen
Anders Talbro

 

Herreklubben - Ryder Cup imod Sorø den 12. september.

Efter en vellykket Tysklandstur, er Herreklubbens næste projekt den årlige RYDER CUP imod Sorø Golfklubs Herreklub.

Den sidste kvalifikationsturnering som tæller til Ryder Cup blev spillet den 26. august, hvor de sidste resultater som altid rykkede rundt på stillingen. Frits Hansen var lidt spændt på om hans tredjeplads kunne holde, da han var forhindret i at deltage i den sidste kval, men han klarede cuttet med en god femteplads. Tillykke Frits.

Vores Holdkaptajn Anders Talbro, har nu små 14 dage til at sætte holdet og sikre at spillerne er klar til at løse opgaven den 12. september.

Holdkaptajn 2020 Anders Talbro

Holdkaptajn 2020, Anders Talbro udtaler: ”Opgaven er klar, -pokalen skal tilbage til Trelleborg. I alt for mange år har Sorø været for dominerende. Det slutter nu. Vore spillere er mere klar end nogensinde”.

”- hvad siger svigerfar hvis i taber?” – ” ha ha – han siger nok ikke så meget- tænk på hans sejrsrække som holdkaptajn- ha ha. –hm – eeeeh -

-Det kommer ikke til at ske, har tænkt at stille op i lyserød trikot på Nytorv hvis vi taber- ha ha. -som jeg sagde, vi er mere klar end nogensinde og vi er seriøst på vej ind i en god bølge.”

Kvalifikationen: Spillere fra ranglisterne A og B samt fra  Bruttolisten i Order Of Merit, har fortrinsret. Da der altid er spillere som er forhindret, er der gode muligheder selvom du ikke ramte top-5.  Desuden er der tre wildcards hvor holdkaptajnen omhyggeligt må vurdere dagsformen hos spillerne, for at omsætte dem til tre hulspilsejre 

Lørdag den 12. september går det så løs på vores hjemmebane. 16 spillere fra hver klub stiller op til de traditionsrige hulspil-matcher.

Om formiddagen spiller vi Greensome 7/8 hcp og efter en god frokost i Liljecafeen, spiller vi single.

Det bliver uden tvivl en forrygende og særdeles spændende lørdag i Herreklubben, som forhåbentlig vil give genklang i lang tid herefter. Enten på pokalhylden eller på Nytorv.

Redaktøren.