Formandskabets beretning 2023.

Velkommen til årsafslutningen og GF 2023. 

Igen i år er et rekordstort antal deltagere tilmeldt afslutningen/generalforsamlingen. 

58 medlemmer til dagens spil og 64 medlemmer til generalforsamlingen. Vi er alt 79 medlemmer i klubben. 

Sponsorer.

Først en stor hånd til alle vores sponsorer, som bakkede op om vores klub i 2023.

Golfshoppen - Nordicals Erhverv med vingaver v/ Ebbe - Vikingbus med gode priser v/Gert - Malsk med gode aftaler - Hans Eriks Vinduespolering med vingaver, GTV Gruppen med præmier v/ Anders Lund - Nordic Golfers med hovedpræmien til årets tur - og alle jer medlemmer som ydede rigtig mange drikkevarer til vores tur til sverige.

Medlemmer i Herreklubben. 

I år er vi 79 medlemmer og har rekord i tilgang af nye medlemmer. 16 nye i år. Der er selvfølgelig også en vis afgang hvert år, men netto går det flot fremad. Det har haft meget stor betydning, at vi alle anbefaler nye TGS medlemmer at deltage i vores fællesskab.

Vi har  i år spillet 1450 runder med 3 onsdage igen inden afslutningen.  Vores gennemsnitlige deltagelse i onsdags-turneringerne i 2023 har dermed været 52 spillere. Utroligt, men sandt.

I 2021 var snittet på 34 spillere, i 2022 var vi oppe på 42 spillere hver onsdag. 

Vores “fyraftensgolf” har kørt fornuftigt i år, takket være dedikerede spillere, men vi kan sagtens have 7-8 flere arbejdsramte spillere med hver onsdag. Mund til mund-metoden er nok den bedste markedsføring her.

Markedsføring af herreklubben 2023.

Fortsat primært gennem synligheden i vores hjemmeside og i “Medlemsnyt” i TGS. 

Det er desuden et kæmpe plus, når I medlemmer anbefaler Herreklubben til andre herrespillere i TGS. Spillere som måske ikke rigtig ved, hvor nemt det er at  blive integreret i herreklubben.

 “Spil med og find nye golfvenner i Herreklubben”.

Vores facebook side lever skam endnu, men vi mangler uden tvivl  lidt mere viden om de muligheder og begrænsninger der ligger i facebook. Så det arbejder vi videre med.

Bestyrelsens ansvarsområder i 2023 har været:

Kristian. Kasserer, referent, redigering af hjemmesiden, information til medlemmerne og indlæg i medlemsnyt.

 

Jan Larsen hjælper Frits med GolfBox opsætning af turneringer, sponsorer, præmieoverrækkelser og facebook.

Ebbe står for afvikling/afslutning af onsdags-turneringerne i GolfBox, samt sponsorer og facebook. Ebbe har haft fokus på at informere om tilmelding inden søndag aften kl. 20.00. 

Det går rigtig godt og kun få glemmer at melde sig på.

Næste års udfordring er, at alle får ENDNU MERE FOKUS på korrekt indtastning af scorekort, så diskvalifikation undgås. Altid lidt ærgerligt at blive disket. Man kan rette fejl indtil kl. 22.00 onsdag aften, hvor turneringen lukkes.

Frits Hansen sørger også for opsætning af turneringer i GolfBox, sponsorer og er ansvarlig for præmierne og præmieoverrækkelserne.

Jan Svejstrup er formand og  arrangerer årets udflugter, herunder årets tre-dages tur.

Han taler med sponsorer og præsenterer klubbens aktiviteter udadtil i mange sammenhænge.

Årets aktiviteter:

Åbningsturneringen den 5. april blev desværre udskudt pga meget vand på 18 huls-banen.

Så første spillerunde blev afviklet på 9 huls-banen med 54 spillere, et arrangement som trods alt gik ganske godt.

Første onsdagsturnering på 18 huls-banen blev med deltagelse af 58 spillere. En stor fremgang, der som nævnt har kendetegnet hele året 2023.

Onsdag den 26. april - ved månedsafslutningen, underviste Mike Sheridan os i de seneste regelændringer, samt opfriskede de mest almindelige procedurer omkring markering af referencepunkterne, så vores tilgang til reglerne får et godt løft. Tak til Mike.

Månedsafslutningen i april bød også på POINTJAGT. Et super godt indslag, der desværre nok gav lige lovlig meget bogføring. Måske en anden gang. Men klart en god øvelse til at forbedre eget spil.

I april deltog Jan S og Jan L i et begynder-arrangement, og mon ikke vi fik 3-4 nye medlemmer i den anledning?

Mandag den 8. maj -  årets første tur til Næstved med 31 deltagere i super flot golfvejr.

Vinderen af  A rækken blev Hans Sylvester Andersen med 37 point. Vinderen af B rækken blev Tom Larsen med 36 point.

Vores samspil med Korsør blev desværre droppet i år pga for lille tilslutning fra Korsør (pga for store tæsk i 2022)

Søndag den 11. juni arrangerede vi en endagsudflugt til Sorø GK med det sigte, at også arbejdsramte medlemmer kan deltage. 14 spillere deltog i en super god turnering, igen i flot solskin. A-rækken blev vundet af Torben Kofoed med 37 point og B-rækken af Tom Larsen ligeledes med 37 point.

Onsdag den 5. juli. Festugen 2023 igen med rigtig god tilslutning til Fourball, hvor Herreklubben stod for arrangementet. Nordic Golfers var sponsor, hvor 1. præmien var deltagelse i en to dages Golf Finale på banen Gut Apeldör i Nordtyskland i oktober.

Weekenden den 18. - 20. august gik turen til Sverige, med bussen fuld af 43 forventningsfulde spillere. Igen en ny rekord og en udsolgt tur på kun 2 uger.

Bopæl, Sturup Airport Hotel og banerne var Sjøbo fredag, PGA Sweden lørdag og Bokskogen GK søndag. Super gode baner.

Mestre for de tre dage blev:

“Turmester 2023”- Lars Enghave Nielsen med ny rekord for tre dage, med en score på 109 Stablefordpoint.

“Putte Mester 2023”  blev Hans Sylvester Andersen med kun 93 put for de tre runder.

“Tættest på mester 2023 ” blev Svend O. Nielsen med 1,58 m til hullet som turens topresultat på par tre hullerne på de tre baner.

Turens hovedpræmie gik til Leif Worsøe, som gættede flest af de vindende “Mestre 2023”.

Leif modtog “Nordic Golfers” præmie, som i år er et to personers golfophold med overnatning og forplejning på et super golfanlæg i Skåne.

Fantastisk dejlig tur på tre meget forskellige golfbaner, med masser af forhindringer som krævende præcise slag. Masser af præmier, god forplejning, og vigtigst af alt, det super gode selskab.

Søndag den 10. september bød på  Ryder Cup mod Sorø. 16 spillere havde kvalificeret sig til kampene. Spillerne var:

Svend O. Nielsen, Ole Dalhoff Knudsen, Arne Niemann, Jan Svejstrup, Per Søndermølle, Kristian Klitgaard Pedersen, Gert Pedersen, Henrik B. Olsen, Lars Enghave Nielsen, Claus Berger, Jørgen Finnemann, Søren B. Olsen, Torben Kofoed, Frits Hansen, Michael R. Jensen og Torben Holme Hansen.

Resultatet blev 14 mod 10  i Sorøs favør, så pokalen venter vi lidt med.

Mandag den 18. september blev årets sidste søndags-udflugt lagt til  Midtsjællands Golfbane, med deltagelse af 26 spillere. Sidste omgang Stegt Flæsk med Persillesovs var en realitet. Dejlig dag. Saftig grønt græs og lidt sidevind kunne tage toppen af de højeste scorer. Vinder af A-rækken blev Arne Niemann med 34 point og B-rækken blev vundet af Bent V. Møller med 33 point.

I skrivende stund arbejdes der på årets tur 2024, og vi glæder os til at præsentere den for medlemmerne, så snart turen er på plads.

Jan Svejstrup har kigget på nyt spillertøj til næste sæson. Golfshoppen og Puma er med ind over som sponsorer, så priserne bliver gode.

Tilbage står at sige jer alle tak for den store opbakning i har givet formandskabet i sæsonen 2023. 

Det er altid sjovt at arrangere noget, som folk har lyst til at deltage i.

Tusind tak for det.

MVH Formandskabet.