Ryder Cup 2023 - Herreklubberne i Sorø og Trelleborg Golfklubber.

2 x 16 topspillere fra de to golfklubber var klar i tæt tåge søndag morgen kl. 7.00, efter en dejlig morgen kaffe og lækker morgenmad, for at afgøre hvem der skal have POKALEN i 2023. 

Sorø har været ganske suveræne i en årrække, og havde denne gang hjemmebanefordelen, blandt andet med tågen som gjorde det umuligt at se hvor flaget stod. Den tætte tåge gjorde formentlig udslaget på de første 8 greensomes, hvor Sorø vandt 5 mod Trelleborgs 3 vundne kampe.

Trelleborg var meget opsatte på at vinde, og Holdkaptajn Frits Hansen, stillede derfor med et super stærkt hold, med mange nye og unge ansigter. Måske det bedste hold nogensinde?

Jan Svejstrup, formand i Herreklubben i Trelleborg, lagde i sin tale ikke skjul på, at resultaterne for den enkelte spiller vil  blive gransket seriøst med henblik på kvalifikationen til næste år. Næste år er vi nemlig på hjemmebane, og alle statistikker viser, at det er en signifikant fordel at spille på egen bane. 

Holdkaptajn Frits Hansen anførte at trelleborg til næste år, hvis tågen skulle svigte, agter at arrangere røgkanoner på alle 18 huller.

De 16 singler blev vundet af Trelleborg med 7 vundne kampe mod Sorøs 9, så det samlede resultat blev, at Sorø løb med pokalen med 14 vundne kampe mod Trelleborgs 10. 

Vi ønsker Sorø et stort tillykke med Sejren.

Nedenstående stemningsbilleder er fra afslutningen og pokaloverrækkelsen. 

Ryder Cup 2023 - Herreklubberne i Sorø og Trelleborg Golfklubber.

2 x 16 topspillere fra de to golfklubber var klar i tæt tåge søndag morgen kl. 7.00, for at afgøre hvem der skal have POKALEN i 2023. 

Sorø har været ganske suveræne i en årrække, og havde denne gang hjemmebanefordelen, blandt andet med tågen som gjorde det umuligt at se hvor flaget stod. Den tætte tåge gjorde formentlig udslaget på de første 8 foursomes, hvor Sorø vandt 5 mod Trelleborgs 3 vundne kampe.

Trelleborg var meget opsatte på at vinde, og stillede med et super stærkt hold, med mange nye og unge ansigter. Jan Svejstrup, formand i Herreklubben i Trelleborg, lagde ikke skjul på at resultaterne for den enkelte spiller vil  blive gransket seriøst, med henblik på kvalifikationen til næste år. Næste år er vi nemlig på hjemmebane, og alle statistikker viser, at det er en signifikant fordel at spille på egen bane. 

De 16 singler blev vundet af Trelleborg med 7 vundne kampe mod Sorøs 9, så det samlede resultat blev, Sorø løb med pokalen med 14 vundne kampe mod Trelleborgs 10. 

Vi ønsker Sorø tillykke med Sejren.

 

Ryder Cup mod Sorø 2023 søndag den 10. sep.

Kvalifikationen er gennemført og følgende spillere repræsenterer Herreklubben TGS i år.

Greensome spilles af:

Svend O. Nielsen og Ole Dalhoff Knudsen

Arne Niemann og Jan svejstrup

Per Søndermølle og Kristian Klitgaard Pedersen

 Gert Pedersen  og Henrik B. Olsen

Lars Enghave Nielsen og Claus Berger

Jørgen Finnemann og Søren B. Olsen

Torben Kofoed og Frits Hansen

Michael R. Jensen og  Torben Holme Hansen.

De 16 singler spilles efterfølgende i samme bold som om formiddagen.

HUSK!

Morgenmad og briefing kl. 7.00.

Første bold slår ud kl. 7.52.

VEL MØDT

Holdkaptajn er Frits Hansen.

 

Frits sætter det stærkest mulige hold med 16 spillere, så vi kan få den sejr over Sorø, som vi har ventet på ganske længe.

 

Der spilles hulspil. 8 greensome og 16 singler.

 

Også denne gang skal du tilkæmpe dig en plads på holdet.

 

Kvalifikation til Ryder Cup

 

Hold øje med ranglisterne A og B  i “Order of Merit” i GolfBox.

Fra ranglisterne deltager der 5 spillere fra hhv. A og B.

Fra Bruttolisten deltager 3 spillere.

Plus 3 wildcards.

Den sidste kval spilles i førerbold den 30. august.

 

Kig på ranglisterne og gør din stilling klar, om du har lyst til at deltage. Holdkaptajnen kontakter dig i god tid, før at høre om du er klar til at deltage den 10. september.

 

Mvh, formandskabet den 20. juli 2023.

 

NYT I ÅR:

Greenfee på kr.100,- i Sorø, betales i år af Herreklubben.