Næstved Endagsudflugt for Herreklubben den 9. maj 2022.

Familiefot Næstved 2022

Vi samledes i Næstved Golfklub den 9. maj 2022 til årets første Herreklub endagsudflugt. 32 spillere og fuldt tegnet efter først til Mølle princippet. Vejret var med os igen igen, som i hele dette tørre forår, hvor vi virkelig har nydt det tørre og kølige vejr. En god del af spillerne havde dog fundet de oversavede benklæder frem. Og dejligt med det kølige, da forårets blomstring så holder lidt længere på træer og buske.

Vi spillede Stableford fra TEE 58 i to rækker. Tættest på par tre hullerne 1-6-10 og 16 og selvfølgelig den gule bold.

Næstved har et dejligt Golfanlæg, men greens var desværre langt under vanlig standard. Ærgerligt for Næstved Golfklub og en seriøs udfordring for greenkeeperen. Vi krydser fingre og vasker vore sko, da "dollarspot" er ret smitsom.

Efter spillet fik vi alt hvad man kunne tænke sig i vores traditionelle klubret "Stegt Flæsk og Persillesovs ad Libitum"

Næstved 2022  A-rækken

De seje Herrer fra A-rækken. Vinder blev Johnny  Sørensen med 36 gode Stableford point. 2. pladsen tog Jan Svejstrup med 35 point og Per Møller løb med 3. pladsen også med 35 point. Nr 4 blev Henrik Hansen med 30 Point.

Næstved B 2022

Ligeså seje var B-rækkens vindere. Jan Larsen tog Guldet med 35 point, sølvet gik til Leif Worsøe også med 35 ppoint og bronzen gik til Ebbe Larsen med 34 point.

Den Gule Bold Næstved 2022

Den Gule Bold er altid et godt fælles projekt for holdet. Man kæmper virkelig for hinanden. Hvem ønsker at miste bolden og hvem ønsker IKKE at levere 2 point til holdet? 

Næstved er altid et dyrt bekendskab mht gule bolde. Også i år formåede kun to hold at levere bolden tilbage til kommitteen. Til gengæld med pænt høje scorer. 34 point blev leveret af bold nr 1, som bestod af Hans Sylvester Andersen, Jørgen E. Petersen, Henrik Jørgensen og selvfølgelig Ebbe Larsen.

Var der noget om en Birdie på hul 13 fra omkring 100m i 3. slaget, - hvad siger Ebbe???

 

Tættest på

Preben og Hans var skarpe i  "tættest på". De tog hul 16 og hul 6.

Dennis Esmann var en tand skarpere med både hul 1 og hul 10. Men han missede fotograferingen.