Mandag den 6. maj - Udflugt til Næstved GK.

Med lidt sol og skyer og dejlig tørt og vel 14 -15 graders varme, spillede 38 herreklubmedlemmer fra Trelleborg Golfklub, Næstved GKs bane med løbende start. Banen åbnede ikke før den 30. april pga det våde forår, så der er stadig udfordringer med at køre med maskiner på store dele af banen. Hul 3 og 18 var reducerede i længden og flere andre områder var stadig gangske våde. 

Næstved GK har en dejlig varieret golfbane med et spændende lay out, med mange udfordrende forhindringer, hvor især de mange vandhuller lægger pres på spillerne. Greens var idag lidt tunge, men mon ikke der kommer mere fart i dem, når maskinerne igen kan køre på dem.

Dagens resultater var, trods de våde forhold, ret imponerende og mange har virkelig koncentreret sig. "Den gule bold" virker på koncentrasionen lidt på samme måde som hulspil. Man vil helst ikke levere en dårlig score, netop mens man har ansvaret for den gule bold.

Super god dag, med god stemning hele vejen rundt, godt mad efter spillet og en god kop kaffe.Tak til alle spillerne og tak til Lone i restauranten.

God stemning i restauranten efter maden.

Næstved har en hyggelig restaurant og klublokale. Altid et besøg værd. Og glimrende med aftalen vore klubber imellem, at vi frit kan spille hos hinanden.

Dagens resultater

Især tre spillere gjorde sig bemærket på dagen. John Grathwohl, Ulrik Rosenberg og Torben Holme Hansen.

A-rækken.

Nr. 1: Jørgen Finnemann med 41 Stableford point

Nr. 2: Kenneth Ckristensen med 37 point

Nr. 3: Flemming Nielsen emd 36 point

Nr. 4: Børge Pedersen med 35 point

B-rækken 

Nr. 1: Ulrik Rosenberg med 39 Stableford point

Nr. 2: Torben Holme Hansen med 38 point

Nr. 3: Tom Larsen med 37 point

Ebbe kommer ind fra sidelinien og snupper 4. pladsen med sine 36 point i B-rækken. Godt gået Ebbe.

Tættest på par tre hullerne.

Næstved GK har nogle super fede, men også super lange par tre huller. Stor udfordring for os fra Trelleborg. Men det lykkedes at komme på tre af de fire par tre huller.

Hul nr. 1: John Grathwohl 10,4 m.

Hul nr.  6: Torben Holme Hansen 10,24 m

Hul nr.  10 - ingen på Hul nr. 16: Ulrik Rosenberg 9,77 m.

"Den gule bold". Imponerende 5 styk gule bolde blev indleveret til kommiteen efter spillet i dag. Vi har tidligere oplevet, at kun to bolde fandt vej til dommerbordet når vi besøger Næstved. Drengene herover leverede idag imponerende 38 Stableford point, hvilket er den næstbedste score med "Den gule bold" i herreklubbens historie. Rekorden fra PGA Sweden i 2023 står endnu.

Vinderne blev: Mogens Petersen, Ulrik Rosenberg og John Grathwohl.

Tak til jer alle, for en super god dag hos Næstved GK.

Årets første mandagsudflugt er nu på plads og bliver den 6. maj 2024.

Tilmeldingen i GolfBox åbner den 27. marts.