Det nye spillertøj 2024 er klar til afhentning.

Kære alle medlemmer i herreklubben. 

Jan er klar til at udlevere det bestilte nye spillertøj på lørdag den 6. april i perioden kl. 12.00 til 13.00 i Golfshoppen.

Man betaler med mobilepay ved afhentningen.

Hvis du er forhindret i det tidsrum, bedes du give Jan besked på mail eller SMS.  - jansvejstrup@icloud.com - 2010 7926.

På formandskabet vegne og mvh Kristian den 4. april 2024.

Kære alle medlemmer i Herreklubben TGS. 28. marts 2024

Spændende sæson 2024. Vi har alle hele vinteren glædet os til det bliver forår - og at den nye golfsæson starter. Nu sker det ! Vi starter en rigtig spændende golfsæson i Herreklubben. Sæsonen starter på onsdag den 3. april 2024 med åbningsmatch. I kan nå at tilmelde jer endnu 🙂.

Men husk at tilmelde jer inden søndag aften den 31. marts kl. 20.00.

På onsdag spiller vi stableford fra tee 53 og der er efterfølgende spisning med mad fra den nye café. Vi vil også her løfte sløret for vores 1 dags tur til Næstved - men ikke mindst årets tur der går til Jylland, hvor der venter en rigtig god oplevelse og 3 rigtig gode golfbaner. Velkommen til en ny golfsæson i Herreklubben med hygge og godt kammeratskab udover de mange golf oplevelser med turneringer, Samsøtur, order of Merit, Rydercup og meget mere. Vel mødt. På vegne af Formandsskabet , Jan Larsen den 28. marts.

P.S.Kassereren skal høfligt erindre de sidste om indbetaling af kontingentet for 2024.